Skip to content

GIRONA S’HA ACOCOLLONIT

11/03/2011

I tot gràcies a tres personatges peculiars com són Paco Cavero, David Ruiz i Jordi Martínez. Aquests es van proposar revolucionar la ciutat i ho han aconseguit, amb moltes hores i suor durant tot el cami.

Aquesta primera setmana de cinema fantàstic i terror ha aconseguit uns 2000 espectadors en tres dies, un èxit sense precedents al Cinema Truffaut i a Girona en general.

Durants aquestes jornades hem pogut gaudir de vint-i-set curtmetratges de tot l’Estat, l’estrena de Diamond Flash de Carlos Vermut, la reposició de cult-movies com Critters o El regreso de los muertos vivientes, a més dels concursos d’scream queens i mad face’s.

Tinc la sort d’haver pogut participar-hi creant un anunci pel festival, col·laborant en el curt de Pitu González Muerte al director i presentant la mítica pel·licula Critters, que forma part de la meva infància, junt a totes les seves seqüeles. I no només això, vaig poder conversar, i fins i tot fer amistat en alguns casos, amb gent com en Bernat Costa (actor, dibuixant i millor persona), Mireia Blasco ( la “boss” de Drakonia), David Muñoz (director del gran curt Brutal Relax), Esteban i Xavi (Venga Monjas) o Jose Garcia (actor i showman), convertint-se en tota una experiència a recordar tot plegat.

Ara ja s’ha acabat, tot i que encara queden seqüeles de la festa de cloenda…, només ens queda un any per repetir en un Acocollona’t encara més gran i millor.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: