Skip to content

TERCER LATE NIGHT WITH DANI LAGI, ESPECIAL NADALENC.

12/29/2011

Per tercera vegada vam pujar tot l’equip a l’escenari de La Impremta, aquesta vegada amb un especial festes nadalenques. Aquesta vegada vam tenir Ramon Tartas obrint el programa amb un gran monòleg i d’entrevistats a Miguel Noguera i Venga Monjas.

Banda apart, vam fer alguns canvis al programa. Vam reduir temps traient una entrevista, i movent la secció d’en Sitofonk a la primera part, just darrere meu. No només vam compensar primera i segona part amb el contingut, que queia quasi tota damunt el segon acte, i abreujar el temps, un dels nostres grans problemes. També vam córrer el risc d’invitar a personatges no gaire coneguts a Girona, però això ens va obrir les portes a un nou públic.

Pel que fa la meva secció, després d’haver punxat per contingut i formes vaig decidir apostar per comentar, reforçat per titulars en pantalla, notícies curioses. Tot i ser una secció ja vista en molts llocs, vaig donar el punt personal relacionant-les totes amb imatges i vídeos protagonitzats per mi. Per tenir el públic sempre entretingut em vaig treure de la màniga una mini-secció: A tope amb el top. En ell vaig aprofitar errors en cartells d’establiments comercials per fer-ne broma, convertint-los en regals ideals pel familiars durant les festes. El reforç de la meva ineptitud de parlar en castellà i anar disfressat de Sant Josep va acabar de vestir la secció. N’estic força content.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: