Skip to content

LA MUJER DE NEGRO

02/24/2012

Li tenia moltes ganes a aquesta pel·lícula. M’explico, sóc molt fan dels films amb fantasmes, llocs obscurs, sorolls a mitjanit i més quan és made in UK. Però costa, aquests films ja no funcionen. Ara la gent vol sang, molta sang (que jo també, eh!). Però també m’agrada variar) i és difícil trobar-me una obra de terror no només tenyida de vermell. Sort vaig tenir d‘Insidious l’any passat, que em va calmar la sed. I ara, semblava tenir una nova, i bona, dosis. Ha sigut així?

Repassem els punts, després treure’m les conclusions.

Daniel Radcliffe: el jove actor, en menys d’un any resulta ha deixat l’escola de màgia i ara és pare i vidu. S’enfronta a un paper complicat i compleix, no li podem demanar més. Però, què coi, em va distreure, tot i que no és culpa seva. No tinc cap dubte que és intel·ligent i arribarà lluny, valentia i talent en té.

La història: i vet aquí el problema més gran. Si has vist unes quantes pel·lícules per l’estil saps tot com anirà, exactament, no existeix la sorpresa. Per molt aconseguida que és l’atmosfera ja tens al cap per on tiraran.

Els infants: el millor de tot. Veure la cara dels nens, pàl·lids, fràgils,… pell de gallina. Ni fantasmes ni joguets movent-se sols. Visca el temor palpable, real.

El final: divisió d’opinions. La meva? L’accepto, no se m’acut manera més contundent d’acabar la història, així que no em puc queixar.

En resum, un molt bon film, que pot avorrir quan n’has vist molts de semblants. Però això no és culpa dels seus autors. Aplaudeixo la seva proposta solvent per recuperar el passat, quasi oblidat, del cinema de terror.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: