Skip to content

CRITIQUES EXPRESS de cinema i televisió

03/02/2012

Piratas del Caribe: Navegando en aguas misteriosas

Quarta entrega que intenta recuperar l’esperit de la primera. Trama simple, després de les dues anteriors molt d’agrair, però que s’entrebanca per dos motius: sobren escenes d’amor (per això t’has petat a la Keira Knightley i l’Orlando Bloom, no?) i la direcció de Rob Marshall, sense ànima. La reducció de pressupost també passa factura en l’espectacularitat.

Colombiana

Luc Besson és el mestre dels blockbusters de sèrie b. En aquest cas agafa el flashback anime de Kill Bill, li canvia el color de la pell i li planteja un argument pla, però complidor. Acció amb una Zoe Saldana que no ens amaga el seu cos, deliciós. Peca de tots els tòpics possibles, però exactament buscava això. De nou em sobra la sub-trama amorosa.

Mientras duermes

Molta divisió d’opinions cap a ella. Mal fet, segurament molt s’esperaven de Balagueró un nou film de terror, en lloc seu tenim un correcte thriller sustentatt en un esplèndid Lluis Tosar. Veure com poc a poc, i a casa nostra, la factura puja de nivell any a any ens hauria de fer somriure per un futur panorama en la industria d’aquí. Per cert, els personatges de la nena i la senyora dels gossos, grans encerts. Marta Etura simplement m’ha robat el cor. No li tingueu en compte el final.

Machete

Sub-producte que vol pecar en tot el possible. Personatges de cartró i pedra, guió robat de qualsevol film de Charles Bronson i per damunt de tot: tetes, sang i explosions. Fantàstica per matar una tarda mort de fàstic al sofà. A més, poder veure Don Johnson, Steven Seagal, Lindsay Lohan i Robert DeNiro tocant fons és més que satisfactori.

The river

Un aventurer televisiu es perd enmig de la jungla. Mare, fill i tota una expedició surten a la seva recerca. Tot gravat en mà (mentida) i amb espants barats per aconseguir ser qualificada de terrorífica. Calla! Si el seu creador és el mateix de Paranormal activity. No perdeu el temps, de moment a EEUU després d’el pilot a punxat escandalosament.

Alcatraz

Nova producció de J.J. Abrams i de nou repetició constant. A mig camí de Fringe i Perdidos (investigadors de fets fora de tota lògica d’una banda i centrar-se en un personatge i els seus flashbacks per l’altre) ens trobem amb una aposta poc arriscada, i que gasta la seva originalitat en el primer capítol. Qui millor sembla entendre-ho és Sam Neill, que ni actua, només somriu i aixeca les celles.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: