Skip to content

LA TAPADERA

03/03/2012

Nova sèrie de l’NBC i que ha passat força desapercebuda. I sap greu.

La idea parteix de la novel·la del mateix nom que va esdevenir a principis dels 90’s amb tot un best-seller i encara un major èxit al ser traslladada al cine amb Tom Cruise de protagonista. A partir de llavors la carrera del seu autor, John Grisham, va estar trufada d’èxits comercials en els dos àmbits. Ara, dos dècades després, salta a la petita pantalla, convertir-se en una continuació apadrinada pel mateix escriptor.

Tenim un producte d’alta qualitat en tots els aspectes, no solament amb un acabat espectacular, actors de nivell i guions efectius, a més hi trobem una profunditat moral molt important que no recau en tòpics. No és la típica sèrie d’advocats; el cas de la setmana, tractat de manera original, es veu acompanyat d’una trama conspiradora, de llarg recorregut, enfocada de manera realista.

Per mi es tracta d’un producte excel·lent i que compleix en els dos punts més importants: entreté i conté missatge a parts iguals. Petits detalls com actors no especialment atractius, casos sense innocents ni culpables o girs argumentals plens de credibilitat fan que se’m faci incomprensible entendre la seva poca audiència i atenció per parts del mitjans. Una joia a descobrir, abans que, pel que sembla, la cancel·lin. Una llàstima.


Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: