Skip to content

CABALLO GANADOR

08/30/2012

Com vaig comentar a l’anterior post, durant aquests dos mesos de Tetas y culos, he conegut a molta gent per la xarxa. Ara recullo a uns quants, completament diferents entre ells, però tots amb l’objectiu comú d’entretenir amb bon humor. No m’allargo més, és molt millor que els coneixeu de primera mà tot.

ElConde delo Trágico

Aquest ós rentador (mapache, pel comú dels mortals) és el responsable del blog La sonrisa del mapache. En aquest niu seu es dedica repassar amb conya de la fina diferents propostes culturals, sobretot cinèfiles, a destacar, per sobre de tot, la seva transcripció de les presentacions de pel·lícules , absolutament delirants, on realitat i ficció es barregen sense miraments. Un lord anglès d’aquí, mordaç i cínic sempre sabedor del que es remena.

http://lasonrisadelmapatxe.blogspot.com.es/

Haciendo la mierda

Quatre ex estudiants de la UAB han creat una de les sèries web de la temporada. Si per separat ja poden fer mal han decidit ajuntar forces a l’estil Los mercenarios i fer merda, però de la bona. Deutors de l’estil Venga Monjas ( conscientement els han convidat a la seva bogeria), fills de l’eclecticisme i amb gana suficient per menjar-s’ho tot és cosa de temps que ho petin molt. No espereu a que despleguin els tentacles.

http://haciendolamierda.blogspot.com.es/

El microondas

From Murcia with love arriben aquests quatre personatges. El seu podcast és el Seinfeld de la ràdio. No parlen de res concret i alhora parlen de tot. Un altre cas com l’anterior, on tots remenen per la seva banda, i que al utilitzar el lema del Tres mosqueters per anar més enllà. Programes de 110 minuts de pur entreteniment.

http://www.elmicroondasradio.com/

Julio Alejandro

Poc en sé d’ell, a part de que poques persones he vist amb tantes ganes i il·lusió. Humorista practicant amb blog propi on bolca tota la seva creativitat constant amb idees que us poden deixar amb el cul torçat sense gaires problemes. A més, va participar a Tetas y culos amb un cameo. L’enfant terrible i imprevisible del futur.

http://elshowdejulio.blogspot.com.es/

Anuncis
One Comment leave one →
  1. 09/01/2012 11:33

    Este es el principio del fin. O argo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: