Skip to content

HÒSTIA-TERÀPIA

01/05/2013

Fart de teràpies natural que no porten enlloc? Cansat de meditacions, postures rares i encensos d’olors extravagants? No busquis més, per fi una manera sana i natural de resoldre els teus problemes vitals, i estalviar-te un calerons en calefacció.

d668e7dd15a34fd5

La hòstia-teràpia és una manera única de connectar amb tu mateix. Aquesta tractament revolucionari sorgeix dels inicis del temps amb una alta efectivitat. Ja els nostres avís en feien ús, però al llarg del temps ha anat perdent seguidors. És ara quan el lliure pensador i amant de les croquetes Jacint Botifler Casademont ha fet un treball d’investigació a Google i ha recuperat aquesta sana tradició. Així ens ho explica en una entrevista que va concedir a la revista “Muscle and boobs”:

“Recordo com el meu avi repetia sempre la frase “una hòstia a temps ho arregla tot” (…) Recordo que quan era petit i estava inquiet el meu pare em fotia un bolet. (…) també hi pots ficar un xic de farina i la salsa es torna més espessa…(…) Després de plorar una estona em quedava ben a gust, i el meu pare també…(…) No entenc com es va poder perdre una tradició tan arrelada, es hora de tornar al orígens.”

Ara, en Jacint, ha obert diversos centres per tot Vilafant on imparteix les seves ensenyances. En les seves classes els participants ocupen els dos rols, el de catcher i pitcher. El pitcher obre el palmell de la seva mà, agafa distància i deixa impactar sonorament la gardela en la cara del catcher. Després s’intercanvien els rols successivament.

“Hi ha gent que diu que és un mètode violent. I els nazisme no ho era, dic jo?”– es pregunta un dels assistents- “Amb això vull dir, la veritat fa mal, però una bona bufa et treu la tontería quan la reps i et fa sentir un puto amo quan la dónes.”

Però no només es tracta d’un intercanvi de cops aquest mètode tradicional. Durant els curs també s’aprenent més d’un centenar de renecs i insults, quan i com utilitzar maneres altives i com descobrir i atacar els punts febles de la psique dels altres.

“No va ser fàcil tirar endavant aquest projecte” assegura en Jacint. “Al principi els del banc no li veien sortida a tot plegat i es negaven a donar-me un crèdit per finançar-lo. Em vaig oferir a fer-lis una demostració pràctica allà mateix i la cosa va canviar ràpidament”

En aquest moment ja es pensa en obrir un seguit d’escoles per tot l’Estat per difondre la paraula de la hòstia ben donada. Li seguirem la pista de ben aprop, intentant no rebre, això sí.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: