Skip to content

BUROLAND, el parc temàtic de la burocràcia

01/08/2013

Cada dia més, la humanitat, necessita experiències més fortes per evadir-se de la rutina. A principis dels 90s els parcs d’atraccions van convertir-se en una de les opcions d’oci més preuades. Ara, dues dècades després, ha arribat el moment de fer un pas endavant i oferir un nou concepte d’oci per a tota la família.

66e217dd17163733f

Buroland és un lloc on poder desconnectar de la realitat que ens afoga. Qui no vol passar tot un dia fent fotocòpies, cua o esperant a que aparegui el funcionari de torn? Totes aquestes emocions juntes podràs viure-les com només has pogut somiar fins ara. Així ho explica el seu creador, el lliure pensador i amant de les croquetes Jacint Botifler Casademont a la revista “Cats and butter”

“Estava a l’ajuntament esperant per segellar uns papers quan em vaig adonar de la poca gent que hi feia cua en comparació amb fa uns anys (…) Què havia passat amb aquella gent? On s’amagaven? (…) Hi ha gent que diu que és cosa de la crisi, que es mouen menys coses. Sabeu que lis dic jo? Mira aquí sota i veuràs què es belluga. (…) Ara que la gent viu trista què millor que oferir-lis pagar per sentir-se de nou partícips d’una societat benestant fent cua.”

El concepte, completament revolucionari, es tracta d’un gran edifici amb diferent nivells. Després de pagar l’entrada els clients han d’anar complimentant diferents formularis per després aconseguir un segell que no podran obtenir sense abans fer una fotocòpia d’un familiar que ha mort fa ja tres anys i que s’ha de donar de baixa al registre civil i que per fer-ho s’ha d’enviar un fax al consulat de Mordor per poder obtenir l’imprès Z12-XA que…així successivament entre cua i cua.

“És la millor experiència que he viscut en ma vida, a banda d’aquell cop que em vaig enganxar la tita amb la bragueta quan espiava a la veïna de davant, clar” Explica un dels visitants de Buroland. “Miri si m’ho passo tan bé que m’he oblidat que cony he vingut a buscar en aquesta guixeta. Ja fa dues hores que el que despatxa ha marxat a esmorzar i encara no li hem tornat a veure el pèl.”

El seu creador, satisfet per l’èxit de la seva proposta, ha decidit perfeccionar el seu projecte per donar-li encara més verisme. Tal com explica ell mateix: “Vaig notar que els nostres treballadors eren massa simpàtics amb els clients, així doncs, he decidit congelar-lis el sou i treure-lis la paga de Nadal. Ara realment despatxen als clients amb autèntic esperit de funcionari.”

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: