Skip to content

6 claus de l’èxit de la saga Fast & Furious

05/31/2013

-Connectar les entregues entre elles. Connectant escenes sorpresa pos-crèdits amb la futura aventura i integrant personatges d’anteriors films per donar coherència a tots els episodis de la saga.

-Els personatges. Tot i ser personatges simples, recordem que estic escrivint sobre blockbuster d’acció, tots tenen el seu moment de lluïment personal i podem veure com evolucionen a cada nova pel·lícula.

-Les incorporacions. Amb Walker i Vin Diesel de galls del galliner era impensable incorporar algú més que pogués rivalitzar amb popularitat amb ells. Doncs ves per on que s’han apuntat a la festa Dwayne Johnson i Jason Statham. Proporcionar espectacle als espectadors per damunt de lluites d’egos és de guanyador.

-Avançar pas a pas. Tot i que les tres primeres entregues pot fer pensar el contrari s’ha d’admetre que a cada nou film ha pujat el nivell de l’anterior, quedant-se amb les virtuts de la predecessora i descartant el que no funciona.

-Estabilitat creativa. Els millors moments de la saga han vingut firmats pel director Justin Lin i Chris Morgan, els dos eren desconeguts en aquells temps però s’han fet seva la sèrie a partir de la tercera entrega.

-Les expectatives. Mai saps si a la nova entrega morirà/desapareixerà/s’obviarà a un dels personatges secundaris o protagonistes de la saga. Menys Walker i Vin Diesel (i ni això en la tercera) són prescindibles si ho demana el guió.

Ah, les dones i els cotxes també.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: