Skip to content

OBJETIVO: LA CASA BLANCA

07/07/2013

La Jungla de cristal, ja fa dècades, va revolucionar el cinema d’acció. Un tipus qualsevol atrapat en un lloc tancat intentant avortar un pla terrorista. Durant els 90s vam veure mil i una còpies de la formula, la majoria fallaven i algunes, com Speed, eren excel·lents. Poc a poc, aquest sub-gènere, va anar morint-se quan de cop i volta apareix del no res aquesta producció acompanyada, dintre de poc, d’una altra de similar argument anomenada Asalto al poder. Però d’aquesta ja en parlarem quan toqui. Ara anem per la d’Antoine Fuqua.

Millennium films resulta ser la nova productora vintage, amb regust dels 80s. Responsable de la saga de Los mercenarios, Conan el bárbaro o John Rambo ara s’embarca en un projecte digne d’estil Cannon films. Acció a dojo, argument simple i la sang,trets i explosions necessàries per divertir-nos de nou. Gerard Butler és un agent retirat i home de confiança del president dels EEUU. Ell solet evitarà que un grup terrorista mati al seu màxim mandatari fent neteja a cop de gallet.

El repatiment està farcit de cares reconegudes (Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Dylan McDermott,…) que es presten a divertir-se conscients que és un blockbuster de baix pressupost, amb l’únic objectiu d’entretenir a l’espectador i fer trempat als patriotes.

Tot i durar dues hores és adrenalínica de principi a fi, i tot i que es troben a faltar més apunts còmics, acabes gaudint en aquest viatge en el temps, rememorant quan els herois tenien els ous quadrats.

Ai, quins temps!

El millor: l’assalt a la Casa Blanca.

El pitjor: la manca de frases cíniques estil John McLane.

Nota: 8’5 sobre 10

Anuncis
2 comentaris leave one →
  1. 07/07/2013 22:52

    “El pitjor: la manca de frases cíniques estil John McLane.” Mi sonrisa de hoy, gracias.

  2. 07/09/2013 10:48

    Totalment d’acord. I feia temsp que no cincidíem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: