Skip to content

POSESIÓN DEMENCIAL

08/19/2013

Cada generació té el seu actor de culte. Bruce Campbell és un dels més recents. Tot i no haver fet gaires produccions a destacar és un actor que amb la seva sola presència és capaç de fer embogir multituds. Però com ho porta això de ser reconegut per films que va protagonitzar fa més d’una dècada? Doncs amb sentit de l’humor, pel que sembla. O així ens ho explica amb aquesta pel·lícula on a banda del protagonista també n’és el director.

Bruce Campbell és un actor anclat a produccions de sèrie b, matant monstres tot amortitzant els seus èxits passats. Però per una vegada podrà convertir-se en un autèntic heroi enfrontant-se a un déu xinès que fa la vida impossible a un poblet de rednecks.

Si a JCVD Van Damme aprofitava l’ocasió per explicar-nos les seves penes i demostrar que és alguna cosa més que una màquina de repartir patades aquí en Bruce Campbell se’n carda d’ell mateix i reconeix que no és un gran actor, però poc que li importa. El film és una ximpleria de cap a peus, però n’és conscient, i vet aquí la seva gràcia. L’humor és constant, i de tot tipus, i al repassar tots els tòpics de les sub-produccions de terror i ciència ficció també és un festival per amants del gènere. Homenatges a films de culte, diàlegs absurds, cops i efectes especials pensats per tronxar-te de riure. No és bona, ni hi intenta, però entreté i diverteix.

El millor: com Bruce Campbell se’n riu de si mateix amb ganes.

El pitjor: que una idea així no l’hagi produït un gran estudi i tingut més pressupost. Ja amb Sam Raimi movent la càmera seria genial.

Nota: 7 de 10.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: