Skip to content

R3SACÓN

10/13/2013

Tercera i última (?) entrega d’una saga de films que ha marcat a la indústria actual. Resacón en Las Vegas va aconseguir convertir-se en un sleeper al tractar-se d’una comèdia sense gaires aspiracions i a més restringida a un públic adult. Tots els seus actors van donar un salt qualitatiu en els seus honoraris i no van tardar a embarcar-se en una nova entrega. I ara aquesta, ja amb tots rics i famosos.

Després de la mort del seu pare els seus familiar i amics decideixen internar a l’Al en un centre psiquiàtric. El Wolf Pack l’acompanyarà fins allà, però a mig camí els assalta un mafiós anomenat Marchal, qui els ordena trobar i capturar a Chow. Amb en Doug com a hostatge els tres amics hauran de seguir la pista del boig asiàtic passant per mil noves aventures.  

En el moment de la seva estrenada no em vaig poder acostar al cinema per veure-la, però no m’havia oblidat d’ella. Ara l’he recuperat amb certa por. Totes les crítiques que va rebre la titllaven d’avorrida i amb excessiu protagonisme d’Al i Chow. I en part lis donc la raó, però crec que van equivocats en dir que aquests dos fets siguin dolents. Per mi la saga mai ha sigut una comèdia esbojarrada, sempre ha tingut un punt trist en el fons, i els trets més destacats que van convertir-la en un èxit eren sens dubte aquests dos personatges. Que aquesta vegada no hi ha una ressaca pel mig? Cert, i? Per mi la gràcia és la interacció entre els personatges i descobrir com Al i Chow poden donar la volta a totes les situacions. És més, el pitjor del film és forçar la connexió amb la primera entrega, que no aporta res i és un McGuffin sense cap ni peus. Potser no es tracta de la millor entrega de totes, però és un final molt digne i que m’ha fet passar una bona estona. No li puc, ni vull, demanar més.

Nota: 6’5 sobre 10.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: