Skip to content

EXPEDIENTE-X: HOME AGAIN

02/11/2016

Després de la pausa humorística hem tornat a la “normalitat” dins del to general de la sèrie. O això semblava. Aquí tornem a l’esquema del “monstre de la setmana” però al mig ens trobem un parèntesi dedicat a la vida familiar d’Scully i, de retruc, el que sembla que acabarà siguent el leit motiv de la temporada: el desaparegut fill dels dos agents de l’FBI.

xfiles1.jpg

Pel que fa a la trama central podem assegurar que és un homenatge/saqueig al film Candyman. Els punts en comú són més que evidents: història ambientada en els baixos fons de la ciutat, un assassí convertit en llegenda, pintades a les parets, …La veritat és que tot i ocupar el tronc de la narració s’explota ben poc el concepte. Sembla que el guionista ha buscat una excusa ràpida per mostrar algunes imatges inquietants, que s’ha de reconèixer que funcionen perfectament. L’atac a la casa amb musica vintage és un dels moments més potents d’aquesta temporada fins al moment.

La trama dedicada a la mare d’Scully no acaba de funcionar degut al poc temps que se li dedica. Tot i que queda clar el plantejament queda orfe al no tenir més protagonista que Scully, les repercussions que impliquen la situació no van més enllà de ser un ressort interior per a ella.

Tot i que els dos temes per separat tenen poder suficient per tirar endavant en solitari el capítol al tenir que compartir espai perden força.

x-files-home-again-4

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: