Skip to content

EXPEDIENTE-X: MULDER AND SCULLY MEET THE WERE-MONSTER

02/11/2016

Molta gent s’ha sentit decepcionada amb aquest capítol. És fàcil d’entendre, les expectatives d’aquesta nova temporada apuntaven cap a una banda, i els creadors, en realitat, tenien pensada una altra cosa. Si fins aquest episodi més o menys els camins eren convergents aquí s’han separat.

Mulder-Kim-Manners2.jpeg

Des de la segona temporada sempre hi havia un capítol humorístic a cada season. Ara mateix em ve al cap “Bad blood”, per exemple. Els fans intermitents o puntuals potser no ho tenen present o simplement o desconeixen i al trobar-se amb aquesta entrega no han entès la broma. Els demés hem gaudit. Sempre s’ha dit que la sèrie es divideix entre els capítols dedicats a la conspiració i els centrats en “el monstre de la setmana”, però un tercer pilar fundamental van ser aquests petits parèntesis per treure ferro a tot plegat.

Aquí ens trobem una història simpàtica, però no mancada de profunditat A banda de reflexions trobem mil referències no només a la mateixa sèrie, també picades d’ullet a altres clàssics dels quals és deutora aquesta ficció.

Les audiències no l’han acompanyat en aquesta ocasió, però amb el temps, molt tindrem aquest episodi al cap com un dels més mítics de la producció.

tumblr_o00yklin3h1uaxu0yo4_1280-e1454451377743

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: