Skip to content

Expediente-X: Babylon

02/24/2016

image3-1-1050x699.jpg

Aquesta desena temporada ha demostrat el que molts fans ja teníem assumit fa anys, Chris Carter és un dels showrunners més atrevits dels últims anys. Ara molts s’omplen la boca amb la importància de Los Soprano, Breaking Bad i Mad Men (entre d’altres) a l’hora de donar forma a la suposada Edat Dorada de la ficció televisiva, però anys ha Expediente-X va plantar la llavor atrevint-se a jugar més enllà que la resta.

En aquest capítol es tracta el fanatisme religiós des de diferents perspectives sense oblidar que es tracta d’una sèrie popular. L’humor i la reflexió conjuguen amb èxit, podent veure en 40 minuts una massacre i després a Fox Mulder drogat ballant country. El millor de tot és que tot i que semblin elements discordants es sap donat coherència global a tot plegat.

La parella de nous agents, que molts s’atreveixen a vaticinar com successors de Mulder i Scully, cauen simpàtics, però no llueixen magnetisme; cosa que amb més capítols i trames personals podria canviar.

A la falta de veure la última entrega de moment queda clar que aquest retorn ha valgut la pena. Sempre hi haurà algú que us pugui decepcionar, però una amplia majoria ho ha gaudit d’allò més.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: