Skip to content

5 MOTIUS PELS QUALS VEURÉ ESCUADRÓN SUICIDA DIGUE EL QUE DIGUEU

08/04/2016

Suicide_Squad_(film)_Poster.pngEl blockbuster més esperat d’aquest estiu és Escuadrón Suicida. Això és així, i no hi ha volta de full. De sobte totes les expectatives s’han desinflat, almenys em dóna aquesta sensació, després de les opinions dels crítics professionals de rigor. Sol ser habitual en aquests tipus de produccions, les quals tenen un hype exagerat. El més curiós de tot és que molta gent, esgrimint les crítiques alienes ja es dediquen a dictar sentència i fer de profetes del futur de DC. També uns quants es dediquen a desgranar les mancances del film a través dels escrits de tercers. Són molt pesats, fa menys d’un any igual amb Batman V Superman. Anem a rebentar aquestes ximpleries.

“Promet ser més salvatge del que realment és”

Estimat senyor, si s’ha molestat a mirar la classificació per edats descobrirà que és PG13. Si algú esperava tetes i sang segurament sortirà decepcionat. Si vol li puc passar enllaços amb vídeos plens de sines i hemoglobina. Aquí tenim un producte car, d’una major i que no limitar audiència, sobretot com passa als Estats Units d’Amèrica segons el ràting que tingui.

“S’han buscat un hype que no saben dur a terme”

Clar, la culpa és seva. Per fer una bona campanya de publicitat. En realitat al tràiler s’hauria d’haver avisat que en realitat no n’hi ha per tant. Que millor aneu a veure una de Marvel, que no som perfectes nosaltres. L’expectació acaba siguent responsabilitat de l’audiència potencial, no dels responsables de la campanya de màrqueting. Ja voldrien tenir moltes pel·lícules un rum-rum així abans d’estrenar.

“No és gaire original”

Bona observació per ser cec, amb perdó pels invidents. Cony, reunir un grup de malvats per combatre una amenaça encara més gran i acaben convertint-se en, quasi, herois. Doncs no, molt original no és. Calla, que la meitat dels films d’Ayer són això. Ups.

“És una merda, les primeres crítiques així ho constaten”

Doncs fem cas als crítics. Sense més. No pensem. No utilitzem a un crític en concret amb el qual sabem que coincidim sovint en opinió. No. Hem de mirar el global i apostar per allò. Curiosament tots els films de Disney (menys un a l’any) reben bones crítiques, encara que siguin, per dir-ho fi, reguleres. Conspiració o veritat que Disney sap com acontentar als crítics a base de paper verd?

“Surt poc el Jocker”

Potser sí, quan la vegi et dic. Però que quedi clar que el títol és “Escuadrón Suicida”, no “Jocker, da movie”. Queixar d’això ja és molt delirant….

Per acabar. Si en teniu ganes aneu a veure-la. No hi ha més. Un cop vista compartim opinió. Hi ha les mateixes possibilitats de que sigui una merda i que estigui bé. No ens hi fem mal abans d’hora.

suicide-squad-cast.jpg

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: