Skip to content

BROWNIES DE TRES XOCOLATES

09/03/2016

5be0a7e093c1621257.jpgMolt bones, nais i naies.

Avui us porto una recepta senzilla alhora que deliciosa. Us llepareu els dits fins desgastar-vos les empremtes digitals; paraula de xef.

BROWNIES DE TRES COCOLATES!

_0020_brownie+tres+chocolates.jpg

Anem a recopil·lar tots els ingredientes necessaris. Tots productes fàcils de trobar i sense gastar els vostres bons diners en exces.

Ingredients

180 g. de xocolata negra.

40 g. de cacao en pols (sense sucre) en pols.

50 g. de xocolata blanca.

50 g. de xocolata amb llet.

180 g. de mantega.

3 ous.

200 g. de sucre.

80 g. de farina.

Preparació

1.-Trocegeu la xocolata negra i la foneu al bany maria juntament amb la mantega. Aneu remenant, vigilant que l’aigua no bulli amb massa força. Quan obtingueu una crema llisa ho separeu del foc perquè quedi tebi.

2.-Mentrestant barregeu la farina amb el cacao en pols. Els tamisseu en un bol gran i precanlanteu el forn a 180º C.

3.-Trocegeu la xocolata blanca i la xocolata amb llet amb un ganivet. Ho guardeu de seguida a la nevera.

4.-Bateu els ous i el sucre moré durant 5 minuts a velocitat ràpida fins obtenir una crema pàlida i amb una textura semblant a una mousse.

5.-Afegiu la xocolata fosa que s’està tebiejant sense deixar de remenar. Incorporeu la farina i el cacao tamissats i els daus de xocolata.

6.-Ho afegiu tot al motlle i alliseu. Ho poseu al forn 20/25 minuts.

7.-Fet. Deixeu reposar i a menjar.

Bon profit!

 

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: