Skip to content

PREMONICIÓN (2015)

04/18/2017


Durant els 90s vam viure una explosió del thriller policíac. Dos de les grans responsables van ser El silencio de los corderos i Se7en, provocant un allau d’exploits de tot tipus. L’èxit d’ambdues va propiciar seqüeles de la primera i la dirigida per Fincher quasi també. Solace era un guió original, però dins la tendència marcada, que a Hollywood es va pensar que es podia reciclar en una nova entrega amb Freeman de protagonista. L’script es va acabar perdent pels despatxos amb diferents reescriptures i no ha sigut fins ara que ha vist la llum, finalment, sense cap tipus de lligam.

2129

Tot i que la premissa no és molt original el cert és que se li podia treure cert suc a la història. A més, un repartiment de prestigi com aquest sembla servir-te en safata de plata un èxit. Però no acaba resultant així. Tot l’equip sembla ser conscient de que treballen amb un producte caduc. En lloc d’apostar per una atmosfera escaient o intentar anar un pas més enllà resulta que ens volen entretenir amb una posada en escena nerviosa amb tics dignes de videoclip. Visualment conté algun moment interessant, com el flashback a la banyera, però en general totes aquestes pinzellades acaben desdibuixant un relat on no s’escau aquest estil.

fotos pelicula solace 01

Actors intentant donar vida a personatges planers. Girs argumentals previsibles. Un assassí del qual t’estripen la identita ja en el cartell promocional. Passats dramàtics que no aporten…i així anar acumulant fins que t’acaba fent bola enmig del coll. El film amb un director amb una visió clara de tot plegat hauria pogut treure una hora i mitja entretinguda, però no és el cas. Enlloc d’això s’hauria pogut apostar per la sobrietat per deixar caure damunt les espatlles dels actors el pes; però tampoc.

Una llàstima.

images (1)

El millor: el monòleg de Hopkins a la seva habitació d’hotel.

El pitjor: el director.

Nota: 6 sobre 10.

FITXA A IMDB.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: