Skip to content

ZOOLANDER NO. 2 (2016)

04/30/2017


Pot una llegenda morir? Doncs sí, i vet aquí la prova. Tot i que la primera entrega no va ser un èxit massiu sí que amb el pas del temps va anar forjant-se una àurea de culte al seu voltant. S’havia convertit en un element pop més dins la nostra cultura. Tant era així que molts anys després, i uns quants fracassos després, Stiller va decidir reviure el personatge. Per fer-ho va tirar la casa per la finestra amb més de tot: acció, producció, cameos,…i així va ser com va morir “la mirada de acero azul”.descarga.jpg

És una regla no escrita, les comèdies i els films de terror, no poden ser superproduccions. Fer un film d’aquests gèneres mereix ser quasi intimista. Segurament al aigmentar els pressupostos es busca un sector més ampli d’audiència, havent de retallar, doncs, la dosi de mala baba, violència i escatologia. Tota la rebeldia es perd.

Stiller monta un homenatge immens a la seva creació que es desfà a mesura que avança el metratge. Cert, és espectacular, però allà no hi busquem això. Cert, el llistat de cameos ésmastodòntic, però volem Zoolander. I així és com el personatge ni sorprèn ni golpeja amb força. Masses elements en solfa per destacar.

El millor: Justin Bieber.

El pitjor: que no sigui realment una continuació de la primera.

Nota: 4 sobre 10.

Fitxa a IMDB.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: