Vés al contingut

El Forat

Aquest projecte sorgeix de múltiples converses amb en Jordi Villar. Els dos trobàvem a faltar un producte dirigit al jovent que recuperés l’esperit de la sèrie de culte Els joves. Com que ningú semblava volen acceptar tal repte nosaltres mateixos ens vam ficar mans a l’obra. Per aquells temps, les ficcions per Internet, encara estaven en beceroles però ens semblava el mitjà més efectiu per dur a terme la idea, el nostre pressupost inexistent ens ho va corroborar.

Amb un portàtil, una càmera de fotos i tirant d’amics per confeccionar el càsting, així va ser com va néixer la primera sèrie web feta en català: El forat.

Al llarg de dues temporades vaig encarregar-me d’escriure, dirigir, interpretar i editar 18 capítols d’aproximadament deu minuts de duració cadascun.

La sèrie va tenir molt bona acceptació, fins i tot va sorgir-ne un spin-off femení. Va ser una feinada, però em va ajudar a l’hora de guanyar experiència en el món audiovisual ja fos a l’hora d’escriure, gravació, interpretació o muntatge.

Webs de la sèrie:

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: