Vés al contingut

Articles web

Després d’anys i anys escrivint vaig decidir llegir els meus textos no només als meus amics i donar l’oportunitat a tothom de poder donar-lis una ullada. Al principi van ser contes, però ben aviat, em vaig atrevir a escriure articles sobre els temes que m’agraden i fer ressenyes per diferents webs. Des de fa anys col·laboro ja regularment en un parell d’elles escrivint ficció: Papanatos i Underbrain (del qual podeu trobar-ne més informació en un apartat a part).

Aquí us deixo algunes de les webs on he participat:

Papanatos

Portal d’humor on diferents autors publiquen vídeos, fotos i textos. Específicament per ells vaig crear la secció Entrevistas al prójimo, on escric entrevistes fictícies amb personatges singulars.

http://papanatos.com/

La cultura no val res

Web i agenda sobre ofertes culturals i gratuïtes. En ella hi col·laborem tot l’equip del programa de ràdio Ningú no és perfecte repassant films, exposicions o sèries.

www.laculturanovalres.com

Archivo 007

En aquesta web en espanyol sobre James Bond vaig escriure sobre una possibilitat rumorejada durant llarg temps: Quentin Tarantino podia dirigir la nova entrega de l’espia anglès. Es tracta del meu primer escrit publicat a la Xarxa i del qual en guardo un gran record nostàlgic al combinar dues de les meves passions cinematogràfiques.

www.archivo007.com

Suite101

Per aquesta web de consultes vaig escriure i fer ressenyes sobre llibres i cinema. Tot i estar molt limitat formalment em va servir per aprendre a escriure amb cert estil periodístic.

www.suite101.net

Relats en català

Vaig publicar durant una temporada un seguit de relats en aquest web pionera. A través d’un pseudònim em vaig poder relaxar escrivint sobre tot allò que em passava pel cap. Ja fa força temps de tot plegat, i m’avergonyeixo un xic de les faltes i demés errors dels quals pequen els relats, però quedo força satisfet de la trilogia sobre “la Gemma…”

www.relatsencatala.cat

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: